Liftonderhoud

Het belangrijkste doel van liftonderhoud is dat uw liftinstallatie veilig en op hetzelfde niveau functioneert als op de dag dat het werd geïnstalleerd. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ongeacht welke liftinstallatie of besturingssysteem u heeft, preventief liftonderhoud zal altijd noodzakelijk zijn en verzekert u van een goed functionerende liftinstallatie. Ervaren liftmonteurs zorgen dan ook voor een kwalitatieve dienstverlening, zodat uw lift steeds operationeel blijft. Een lift die om welke reden dan ook uitvalt of storingen vertoont, leidt tot ongemak. Met periodiek liftonderhoud zorgt u er tevens voor dat u aan de minimale wettelijke eisen voldoet betreffende uw liftinstallatie.

Samen met u dient een liftonderhoudsplan opgesteld te worden, zodat u van te voren weet welk liftonderhoud plaatsvindt en tegen welke kosten. Dit is afhankelijk van de liftinstallatie, omgevingsfactoren en gebruiksfrequentie. Er is veelal sprake van basis liftonderhoud of uitgebreid liftonderhoud. Ook kan er sprake zijn van specifiek, op maat gesneden liftonderhoud.

Basis overeenkomst liftonderhoud:

De basis overeenkomst liftonderhoud zorgt ervoor dat u aan de wettelijke verplichtingen voldoet. Kosten voor periodiek liftonderhoud en assistentie bij de periodieke keuringen zijn in deze overeenkomst opgenomen. Voor alle overige zaken wordt u op basis van offerte en nacalculatie geïnformeerd. Met deze overeenkomsten zijn uw jaarlijkse kosten laag en heeft u controle over eventuele aanvullende kosten.

Uitgebreide overeenkomst liftonderhoud:

De uitgebreide overeenkomst liftonderhoud zorgt er voor dat u meer comfort heeft en dat u bijvoorbeeld geen losse facturen ontvangt voor kleine herstelwerkzaamheden en storingen, omdat dit in de overeenkomst is opgenomen. Liftstoringen tijdens kantooruren zijn veelal ook in overeenkomst opgenomen en worden zonder extra kosten verholpen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit uit te breiden naar een 24/7 storingsdienst. Aan de hand van de status van uw liftinstallatie, uw wensen en uw eisen, adviseert het liftbedrijf u voor de meest efficiënte en kostenbesparende oplossing.

Laat u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden die bij uw liftinstallatie passen. Daarnaast is het belangrijk dat het liftbedrijf goed op de hoogte is van uw type en merk lift. Groot voordeel is als men bekend is met uw liftinstallatie en ook de liftmonteur dit door en door kent.

Liftonderhoud samengevat; waar dient u op te letten:

  • Storingen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemeld worden.
  • Ervaren en gekwalificeerde liftmonteurs.
  • Liftonderhoudscontracten op maat om tegemoet te komen aan uw eisen en voorkeuren.
  • Vervangende onderdelen en componenten op voorraad, dit bespaart tijd.
  • Kosteneffectieve oplossingen
  • Referenties opvraagbaar
  • Assisteren bij de reguliere liftkeuringen

Offertes liftonderhoud aanvragen